Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Ezzel a rendszerrel keveset kockáztatsz, és kis részletekben finanszírozhatod a nyelvtanulásodat. Nagyon rugalmas rendszer, és ha belegondolsz, teljesen a te érdekeidet tartja szem előtt. Ez nem véletlen. Nem szeretném, ha kényszeresnek éreznél bármit is, vagy nehéznek. A nyelvtanulás öröm, és ha pénzbe kerül is, lehet élhetőbbé tenni a dolgot. De mivel számunkra is élhetőnek kell lennie, a hónapot már tovább nem bonthatjuk, és a megkezdett hónapot ki kell fizetni.

Független nyelviskola vagyunk annak érdekében, hogy mindig a tanulóink képességeihez, karakteréhez legjobban alkalmazkodó tananyagot választhassunk, és a nekik leginkább megfelelő tempóban oktathassunk, anélkül, hogy egy uniform rendszert kényszerítenénk rájuk. Nagyon eltérő lehet, hogy ki mennyi idő alatt sajátít el valamit, és különbség lehet abban is, hogy mennyi és milyen gyakorlat által éri el valaki a célt. Mi a fentieket figyelembe véve tanítunk. Ennek a szabadságnak azonban nagyon komoly adóvonzatot szabnak, lényegesen magasabbat, mint a megszabott program szerinti oktatásnak, nagy mértékben megnehezítve az ilyen profilú nyelviskolák fennmaradását. Mi igyekszünk ebből a lehető legkevesebbet rátok hárítani, ami nem kis kockázat részünkről, de megpróbálunk kitartani. Hisszük, hogy amíg az emberek nem egyformák, addig szükség van ránk és az oktatási módszerünkre, ennek szellemében indítunk tanfolyamokat.

Rendszeresen indulnak új tanfolyamok is, de vannak futó tanfolyamok is, amikhez csatlakozni lehet, és érdemes is.

A nyelvtanulás egy folyamat, olyan, mint egy közös utazás. A vonat tart egyik helyről a másikra, sok állomás van útközben, vannak fel- és leszállók, aszerint, hogy ki honnan hova tart.
Pl. van olyan csoport, amelyik kezdőként indult, most már a középfokú nyelvvizsgára készülünk. Menet közben cserélődtek tagok. Nyilván akkor kapcsolódhatsz be ilyen csoportba, ha a szintfelmérés azt mutatja, hogy azon a szinten vagy, ahol a csoport is éppen.
A rugalmas szervezésen és fizetésen kívül nagy szakmai előnye az ilyen tanfolyamnak, hogy érdekes, változatos és életszerű: érdekes embereket ismersz meg, és több beszélőt is megszoksz, megértesz. Így nem alakul ki olyan gát, hogy csak egy-két emberrel tudsz és mersz idegen nyelven beszélni. Nyitottabb, gyakorlottabb és bátrabb leszel. Elvégre azért tanulsz, hogy szót érts az egész világgal, nem?